Stabilizációs lehetőségek

A tartórudak nélkülözhetetlen elemei a zuhanykabinoknak, a zuhanyajtóknak és kádparavánoknak. A tartórudak segítségével tartós és stabil szerkezeteket lehet létrehozni. A tartórudak típusai a termékcsaládoktól és a fürdőszoba kialakításoktól függően több félék lehetnek.

Standart tartórudak

Merőleges merevítés
Ferde merevítés
Párhuzamos merevítés
Keresztmerevítő szett
Cтабілізатор кутовий лівий

У стандартних методах стабілізації додайте стабілізатор кута L. Cтабілізатор кута L регулюється. Призначений для установки на скло товщиною від 6 і 8 мм до ширини 1200 мм.

Tartórudak különleges helyzetekre

Függőleges teleszkóprúd

Normál esetben a Modo New és az Euphoria Walk-in zuhanyfalak a burkolt oldalfalhoz vannak rögzítve. Amennyiben a fürdőszoba adottságai nem teszik lehetővé a zuhanyfal oldalfalhoz történő beépítését, lehetőség van függőleges teleszkóprúddal a mennyezeti rögzítésre.
Figyelem! A teleszkóprúddal szerelt Modo New zuhanyfal üveg mérete 24 mm-rel nagyobb a standard Modo New termékeknél.

Univerzális megtámasztás

Speciális helyzetekben használjuk ezt az univerzális rögzítőelemet, amely lehetővé teszi a zuhanykabin szögben történő felszerelését. Az univerzális tartórúd mindkét vége mozgatható speciális rögzítőfejjel van kialakítva. Különleges kialakítása lehetővé teszi a stabil rögzítést mind a kabin üvegéhez, mind pedig a falhoz. 6 és 8 mm vastag kabinokhoz választható.